Intro Windsor v Dorking

De laatste dag van onze vinckweek stond er een klassieke “double” op het programma. Eerst om 11:30 Windsor v Dorking en dan om 15:00 Aveley v Concord Rangers, aan de andere kant van Londen. De pot in Windsor viel tegen, maar gelukkig was het stadionnetje heel aardig en was er genoeg randanimatie om toch een leuke dag te hebben. Best een aanrader, dat Stag Meadow. Vooral de clubshop en catering zijn dik in orde. De club speelt op Bank Holidays altijd om 11:30, dus ideaal om te combineren met een 15:00 wedstrijd in Londen. Het verslag van die eerste pot is hier te lezen.

Advertenties

Een Reactie op “Intro Windsor v Dorking

  1. Zo veldjes zag ik in Belgie en hier in Spanje ook overal in de lagere reeksen ; leuk te zien dat ik niet de enige ben die van zulke gezellige stadionnetjes kan genieten ookal is het qua faciliteiten beperkt. De omgeving en gezelligheid maken veelal veel goed en de ontvangst is er doorgaans veel hartelijker dan bij grote clubs, gezien die clubs in de lagere reeksen het een soort eer vinden dat non-locals hun club bezoeken.

    Sidenote question: hoe zit het met de beveiliging van het koninklijke paleis daar? Op de foto’s te zien staat de poort gewoon open, met enkel twee bewakers. Dat lijkt me toch vreemd, je zou vermoeden dat het koninklijke optrekje 1 van de meest bewaakte plaatsen van het UK is? Heb in Oslo en Kopenhagen wel de koninklijke paleizen gezien middenin de stad, maar die zijn dan ook relatief weinig bekend vergeleken met het Britse koningshuis. Ik mag vermoeden dat de beveiliging wel meer voorstelt dan enkel die twee bewakers aan de oprit?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s