About

Dit blog is ooit opgestart als Appendix van www.doingthe116.com, mijn site over bezoekjes aan wedstrijden in Engeland en Schotland. Het getal 116 in de naam is afgeleid van de 116 clubs die in de hoogste vijf divisies van Engeland spelen. Zo nu en dan schreef ik wel eens een niet-reisverslag op die site, maar ideaal was het niet. Helaas is Freewebs niet fijn om verhalen te plaatsen. Vandaar de overstap naar WordPress. Hiermee is veel meer mogelijk en daardoor is het veel leuker om achtergrondverhalen te schrijven. De focus ligt – uiteraard – vooral op Engeland, maar er zullen zeker uitstapjes tussen zitten naar de andere Britse landen en Ierland. Veel leesplezier.

Mail: admin@doingthe116.com

4 Reacties op “About

  1. Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you. Would you please consider adding a link to my website on your page. We are happy to offer you a 10% discount to our Online Store if you do so. Please email me back and I would be happy to give you our link.

    Thanks!

    Frank

  2. Hallo, ik kwam toevallig op je site en ik heb de waarlijk schitterende foto van Pele op Hillsborough van je geleend met je commentaar om op mijn facebook te zetten. Ik hoop dat je dat niet erg vindt. Complimenten voor je werkelijk prachtige site. Dit doet mij als nostalgisch voetballiefhebber erg goed. Groeten, Joop

  3. Dank je, je site is echt om te smullen, ik heb natuurlijk je site wel als bron vermelding gebruikt, je kan checken op facebook door te zoeken naar Joop Zegeling. ik woon in Zwolle. Ik had moeite je naam te vinden anders had ik die ook wel vermeld. nogmaals grote dank!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s