Doingthe116: december II

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en als je op de wedstrijd klikt, kom je terecht op de hele fotoset.

57

57. Cowdenbeath v Hearts 0-2 (Championship, Central Park (3718), 23-12-2014)

De wedstrijd tegen Cowdenbeath werd nog voor de winterstop ingehaald en had alle cliché-elementen die je van Cowdenbeath away verwacht: kou, miezer en natte sneeuw. Het veld was loodzwaar, maar wonder boven wonder wist Hearts de drie punten mee te nemen.

58

58. Bedlington Terriers v Ashington 0-1 (Northern League D1, Dr. Pit Welfare Park (256), 26-12-2014)

Met kerst kwam SJ over en vinckten we een dubbel op Boxing Day. Op die dag spelen de clubs in de Northern League namelijk al om 11:00. Het had gevroren en veel ging P-P, maar niet de derby bij Bedlington Terriers. Het veld kon echt niet, maar dat maakte mij niet uit. Zowel de terrace met “Woof Woof Terriers’ als het scorebord van Robert Rich gevinckt. Dat zijn de betere dagen. Echt een grappige ground.

59

59. Blyth Spartans v Workington 1-0 (NPL Premier, Croft Park (508), 26-12-2014)

Na Bedlington door naar Blyth. We waren ruim op tijd en vinckten het stadje, maar dat was niet veel. Croft Park was wel geweldig. Heerlijke ground, helaas weer een matige wedstrijd op het zware veld. Iedereen had het over de wedstrijd tegen Birmingham City een week later. Daar was ik ook graag heengegaan, maar die clashte met Hearts v Hibs.

60

60. Livingston v Hearts 0-1 (Championship, Energy Assets Arena (8178), 27-12-2014)

De zaterdag was ons eerste deel van “hopping together apart”. Ik moest natuurlijk naar die vreselijke Energy Assets Arena. SJ kon kiezen en ging naar Hibs v Rangers (4-0!) en Edinburgh City. Ik zag weer een matige wedstrijd, maar Hearts won en dankzij de nederlaag van Rangers was de voorsprong van Hearts ineens vijftien punten. Het mooie aan deze away was dat er maar liefst 8000 Jambos waren meegereisd. Echt ongekend.

61

61. Luton v Portsmouth 1-1 (League Two, Kenilworth Road, (10071), 28-12-2014)

Ergens in augustus had ik voor een paar tientjes een vlucht naar Luton geboekt. Ik zag dat Luton tegen Pompey speelde en die leek mij wel heel erg lekker. SJ had geen zin in een derde bezoek aan Kenilworth Road en ging naar Inverness v Aberdeen. Het was een uitverkocht huis in Luton en een topsfeer. Daarnaast zag ik eindelijk weer eens een goede wedstrijd. Ik liep van het vliegveld naar het stadion en weer terug. Eigenlijk bizar dat mij toen niets is overkomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s