Pompey’s Survival

League 2 table2

Na de midweekse potten is het er niet beter op geworden voor Pompey. Ze verloren kansloos met 3-0 van Rochdale. Niet echt verrassend, aangezien Rochdale de koploper is, maar de manier waarop was onthutsend. Het betekende meteen het eind van manager Richie Barker, de derde manager die dit seizoen voor de groep stond. Slechts dankzij de late gelijkmaker van AFC Wimbledon tegen Northampton, kwam die laatstgenoemde niet langszij. De belangrijke maand maart, waarin Pompey zes keer speelde, leverde slechts drie punten op (dankzij drie keer een 0-0) en slechts één doelpunt. Komende zaterdag staat er een uitwedstrijd tegen Newport County op het programma, de nummer twaalf. Pompey moet daar echt iets pakken, want Newport bakt er de laatste tijd ook helemaal niets van. De club won slechts één van de laatste tien duels en speelde in maart maar liefst acht wedstrijden. Ze lijken al uitgespeeld, want zowel de play-offs als degradatie zijn ver weg. Er liggen dus kansen voor Portsmouth. Het is nu of nooit voor de club.

Pompey fixtures2

Advertenties

6 Reacties op “Pompey’s Survival

  1. William van Holsteijn

    Ben bang dat ze t niet gaan redden. Eeuwig zonde, fraaie club, maar ja aan wanbeleid zijn vele clubs hen voorgegaan….! Hoop dat t gaat lukken maar heb er weinig vertrouwen in!

  2. Enig idee waarom de pot tegen Dag & Red om 15:07 begint? Of is dat een typfout van de Beeb?

  3. Toch vreemd, met nog 7 matchen te gaan is het verschil met de veilige middenmoot (pakweg nr 11) slechts 7 punten en zou een late remonte en een paar zeges Pompey plots in het midden van het klassement kunnen doen eindigen. Maar als ik zo lees hoe het niveau van hun spel achteruit gaat, zit dat er allicht niet in? Mathematisch zit het alleszins heel dicht bij elkaar qua puntenaantallen.

  4. 1-2 winst! Het kan nog voor Pompey…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s