Intro England Fans v Tartan Army

Marlow keeper

Het was lang wachten, maar hier is eindelijk het eerste verslag van vinckseizoen 2013/2014. Het is nu alweer februari en ik heb al 29 potten gevinckt, dus het is even omschakelen naar deze pot in augustus. Het was een opwarmertje voor Engeland v Schotland, die we later op Wembley zagen. Beide supporterselftallen speelden tegen elkaar voor de Cuthbert Ottaway Memorial Trophy. Ottaway was de eerste aanvoerder van het Engelse elftal en die interland was uiteraard tegen de Schotten. Ter ere van 150 jaar FA werd Ottaway weer in het zonnetje gezet. Zo werd zijn verpauperde graf opgeknapt, werd er een lezing over hem gegeven en was er deze wedstrijd om een beker die zijn naam droeg. Het was een heerlijke middag in Marlow, waarbij ik weer veel bekenden vinckte. Daarnaast blijft die Main Stand van Marlow snoeiharde porno. Het hele verslag lees je hier.

Advertenties

Een Reactie op “Intro England Fans v Tartan Army

  1. Opwarming in kilt en de keeper die op doedelzak Flower of Scotland speelt… Geweldig! In feite hadden ze die kilt ook gewoon moeten aanhouden tijdens de wedstrijd.

    Overigens terzijde: laatst een groep Schotse toeristen gezien, allen in kilt, en ook de enige 2 dames van het gezelschap droegen een kilt. Ik wist niet dat vrouwen ook de kilt mochten dragen? En mogen die daar dan ook niets onder dragen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s