Intro Kidderminster Harriers v Wrexham

Kidderminster%2036

Het zat flink mee, dat laatste weekend van april. Eigenlijk hadden we alleen op Worcester v Chester gerekend, maar dankzij de speling van het lot hadden we op zondag nóg een wedstrijd. Het nabijgelegen Kidderminster speelde namelijk de terugwedstrijd in de halve finale van de play-offs in de Conference. Tegen Wrexham nog wel, een van de leukste clubs die ik ken. Het werd een waardige afsluiter van het Engelse vinckseizoen met een volle bak, een pitch invasion en zeer goede catering. Daarmee doe ik ze eigenlijk te kort, want bij Kidderminster hebben ze de beste voetbalcatering van Engeland. Daarnaast bleek Kidderminster een leuk stadje te zijn, met een zeer vriendelijke kat als inwoners. Het hele stuk over Kidderminster v Wrexham is hier te lezen.

Advertenties

3 Reacties op “Intro Kidderminster Harriers v Wrexham

  1. Die taart of wat het ook moge zijn, lijkt een garantie voor een opname in een ziekenhuis met voedselvergiftiging. En Britse ziekenhuizen zijn geen pretje, ik spreek uit ervaring: 1 nacht moeten doorbrengen ter observatie in Belfast hospitaal en ze hadden niet eens vrije kamers, enkel bedden in de gang met een soort geïmproviseerd gordijn voor privacy.

    En zelfs al overleeft je spijsvertering het, die taart bekijken alleen is genoeg om een dag lang geen honger meer te hebben. Damn, dat ziet er ranzig uit.

    Los daarvan echter : ik heb ook wel “iets” van sympathie voor de club, vanwege de naam. Het is iets aparts, dat “Harriers”. Het doet me een beetje denken aan “H&W Welders” in Belfast, of Vauxhall Motors. Het is eens wat anders dan de vele Uniteds, Towns, of FC’s. En zeker als er een verband bestaat met de achtergrond van de club of haar thuisgemeente. Leuke affiche ook, Wrexham is een erg leuke club. Ik zou ze liever in de League of Wales zien spelen (ze zouden daar allicht elk jaar met gemak Europees voetbal afdwingen) maar hun stadion alleen al is historisch dermate verantwoord dat het reden genoeg is om Wrexham voorspoed toe te wensen. 1 van de betere stadions van Wales nog altijd na al die jaren ; TNS heeft al wel eens uitgeweken naar Wrexham voor een Europese pot, en de reserves van Liverpool hebben ooit nog een seizoen het stadion gebruikt als thuishaven.

    • Dat is geen echte taart, maar een aardappelschotel met allerlei groenten erin. Daarop zit jus. Voor jouw als vegetariër is Kidderminster ook een aanrader, want ze hebben ook veel vegetarische opties, zoals Falafel.

      • Mooi. Dat heb ik tot nu toe enkel gezien bij clubs in de lagere reeksen die opgericht waren voor de Turkse of Marokkaanse gemeenschap. Mits dat jus vegetarisch was was die raar uitziende aardappelschotel dan eigenlijk een beetje een aanrader voor veggies?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s