Intro Whitstable Town v Hythe Town

Whitstable 2

Na op vrijdag Luton TOWN en Grimsby TOWN al aan het werk te hebben gezien, was het de dag erop de beurt aan Whitstable TOWN en Hythe TOWN. Je zou bijna denken dat we een fetisj hebben voor Towns, maar dat is niet zo. Whitstable was namelijk onze sponsorclub. Net zoals de vijf voorafgaande edities won ‘onze’ club niet. Gelukkig zijn er nog zekerheden in het leven. Het enige rare was dat ze in de oesterstad ons geld niet wilden hebben. Ze dachten dat we Nigeriaanse spammers waren en dus was het een sponsortrip zonder dat we geld gaven en wij dus geen bobobehandeling kregen. Jammer, maar volgend jaar beter. Het was sowieso een mooie trip, want hoe vaak zullen er elf mannetjes uit Nederland en België bij Whitstable hebben gestaan? Hier het verslag.

Advertenties

Een Reactie op “Intro Whitstable Town v Hythe Town

  1. http://www.doingthe116.com/Whitstable%2018.jpg : ik denk dat die kat dik genoeg staat dat voederen niet nodig is. Heeft behoorlijk wat oesters binnengewerkt lijkt me …

    Wat je zegt klopt : een IBAN nummer heb je nodig om geld te BETALEN aan een buitenlandse rekening. Om geld van die rekening te halen heb je wat meer niet-kosjere dingen nodig dan gewoon iemands IBAN code. Die voorzitter is dus compleet paranoia. Trouwens, met alle respect maar denkt die man echt dat uitgerekend zijn club zou uitgekozen worden door spammers in Nigeria? Hopelijk is ie geen schatbewaarder van de club want zijn kennis van hoe bankieren werkt is alleszins zwak. Met een IBAN nummer en BIC of SWIFT nummer ben je niets, tenzij je juist iemand wilt betalen.

    Voorts ziet het er wel een gezellig plekje uit. Zo een hutje bij de zee huren lijkt me erg geslaagd als de zomer ietwat zwoel is. Architectuur leek ook mee te vallen. Stadionnetje niet bijzonder maar ook zeker geen miskleun… En ik blijf opgescheept zitten met een fetish voor Oostblokflats, dus ik had er ook aan mijn trekken kunnen komen (kon je vanuit die flats trouwens niet gratis de wedstrijd volgen?)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s