2 Reacties op “Barnet logo

  1. Geweldige achtergrond. Ach, Barnet is gewoon een geweldige club. Het is jammer dat ze niet meer in hun originele outfits spelen, al prijs ik me ergens gelukkig dat ik er die koude herfstavond in Old Trafford bij was voor de League Cup match Man U-Barnet, toen Barnet nog eens eenmalig de oorspronkelijke kleuren ging dragen. Ik hou wel van oranje-zwart als kleur nochtans, maar dat paars-zwart achtig shirt had toch echt iets bijzonder. De rode roos (een communistisch/socialistisch symbool , ookal is het in deze club’s context niet zo bedoeld) maakt het extra leuk voor mij, net zoals ik stiekem die hamer en sikkel bij Hapoel Tel Aviv toch weet te smaken. Ze hebben alleszins op passende wijze afscheid genomen van Underhill, nu nog volgende week winst op Northampton en het behoud realiseren en het zou fantastisch worden. Puur qua cijfers etc hoort Barnet misschien minder in de League thuis als sommige clubs in de Conference, maar toch, ik vind het een heel,leuke club en hoop echt dat ze volgend seizoen weer gewoon in de League blijven. Come on Bees!

  2. Sidenote vraag maar gezien die Keltische letters vernoemd werden en hier veel mensen heel vaak het vliegtuig nemen.. Ik wil graag een tattoo op mijn arm van een zin uit het Israelische volkslied, een zin die voor mij het gevoel “hoop” symboliseert en dus enorm passend is. Natuurlijk werkt die tattoo enkel als het ook in het Hebreeuws schrift is. Praktisch geen probleem, ik schrijf vloeiend Hebreeuws en kan dus zonder probleem een tattoo shop binnenwandelen en voortonen hoe het moet. Maar zijn er dan geen praktische moeilijkheden op luchthaven controles?

    Tegenwoordig heb je toch van die scanners die doorheen je kleren kijken bij de douane? Zien die lui je echt naakt (dus inclusief een tattoo op je arm) of zien ze enkel een vage vormgeving met indicatie van enig metaal in je kledij? Indien dat het geval is is het bezoeken van Arabische landen geen probleem zolang die Hebreeuwse tattoo bedekt is (lange mouwen bij de douane en that’s it) , maar als zo een scanner zelfs een tattoo weergeven kan… leg maar eens uit dat je geen zionistische activist bent…

    Keltisch schrift is eenvoudiger, maar as said: gezien de achtergrond van de zin zou het ongepast zijn de tattoo in een ander alfabet dan Hebreeuws te doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s