Intro Hull City v Leeds United

Hull 55

Aan het eind van 2012 vond de allereerste DT116-trip plaats. Met zeventien man waren we. Vooraf was ik erg benieuwd hoe het allemaal zou te verlopen, maar uiteindelijk liep het allemaal perfect. Het was leuk om Hull City eens te vincken en in een vol stadion is het helemaal perfect. Hull speelde ook erg goed en van binnen was het stadion wel oké. Het leukste was echter om mensen te zien, die ik nog nooit had ontmoet. Zowel de bootreis als de uurtjes in de pub vlogen voorbij, omdat het zo gezellig was. Er komt dan ook zeker een vervolg op. York City of Grimsby Town zijn dan de twee mogelijkheden en ik neig momenteel sterk naar de tweede. Kan opnieuw een mooie trip worden. Voor het verslag van deze, klik je hier.

Advertenties

7 Reacties op “Intro Hull City v Leeds United

 1. Mooi verslag Joris! Was erg leuk om eens mee te gaan.

 2. Mooi verslag, zelf jaren terug ook bij Hull City geweest maar jaren daarvoor nog een friendly gezien in het oude stadion. Volgens mij staat dit er nog steeds of het moet inmiddels gesloopt zijn, het is al een paar jaar geleden dat ik in het nieuwe stadion was en toen stond het oude er nog.
  Grimsby is ook een aanrader.

 3. Welke club heette Black Arabs? Nooit van gehoord… Qua pubquiz vraag kan dat tellen, eentje voor enkel überspecialisten…

  Stadion ziet er best aardig uit voor de begrippen van moderne stadions. Al leg ik doorgaans de lat spontaan minder hoog dan voor de oudere authentieke stadions. Maar die ene aparte tribune met die boog geeft het toch een beetje originaliteit.

  PS: zo een karaoke avond British style wil je echt niet meemaken… Ik heb er in Ierland enkele meegemaakt en het zingen is doorgaans zo slecht dat je eerder medelijden dan leedvermaak krijgt. Een collega probeerde me zo ver te krijgen “Barbie Girl” van Aqua (horror) te zingen. Gelukkig vertrok de laatste nachtbus net toen en ben ik aan die vernedering ontsnapt. Karaoke is vooral leuk als de alcohol begint haar werk te doen, en je een soort apres-ski-hut sfeer krijgt. Dan is het gezang niet eens zo belangrijk mee en mag het zo vals als wat zijn, iedereen pint in de lucht en feestje.

 4. Mocht je nog een bewijs willen van de pot mayonaise (door jou gekocht in die sfeervolle Engelse specialiteitenwinkel), de aankoop staat nog op foto..

  Verder top-verslag van een geweldig weekend! Nogmaals bedankt!

 5. Hull blijkbaar grootste pauperstad, en ik vond Luton al zo erg… Je mag er niet aan denken om daar te wonen. Top verslag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s