Doingthe116 update

Oktober is de maand waarin de competitie zich al wat gaat aftekenen en paniekerige clubs managers gaan ontslaan. Het is ook de maand waarin enkele verrassingen weer weg gaan zakken op de ranglijst. Herfst betekent vaak regen, dus de eerste P-P’tjes komen er ook weer aan. Ik hoop er deze maand verschoond van te blijven, want er staan twee mooie trips op de planning. Een dagtripje in het kader van non-League Day en een lang weekend met drie, op papier, heerlijke wedstrijden.

Doing the 116

De Ierlandtrip is net achter de rug. De planning is dat alle drie de verslagen op de site komen. Dat moet ook wel lukken. Daarnaast hoop ik voor de eind van de maand ook het verslag van Tilbury online te kunnen gooien. Vorig jaar had ik dankzij die twaalf wedstrijden tijdens onze augustustrip een flinke backlog en dat is niet ideaal. Dan ben je verhalen aan het schrijven, terwijl je al drie trips verder bent.

Blogging FC

Buiten de vaste rubrieken, veel artikelen over de clubs die we gaan bezoeken. Met name Sunderland zal flink belicht worden. Daarnaast komen er wat stukjes over de Tyne-Wear derby en zal ook Huddersfield een paar keer voorbij komen. Natuurlijk mag wat aandacht voor non-League Day niet ontbreken, dit keer over een stadionnetje met een rare naam en een zeer obscure beker. Het is de eerste Highland derby op het hoogste niveau, dus daar staan we bij stil en de AFC Nicknames gaat ditmaal over Brentford. 

Naar het beloofde land

Twee tripjes dus. De eerste is op 13 oktober. In Engeland is het weer non-League Day en eindelijk ga ik eens een amateurpotje bezoeken op deze dag. De voorafgaande jaren viel NLD altijd begin september en dat was nét iets te dicht op onze augustustrip. Ditmaal is er voor het tweede interlandweekend gekozen en dat komt niet verkeerd uit. De keuze is gevallen op een echte derby: Tilbury v Grays. Twee jaar geleden was het daar flink rellen, met meer dan 100 vechtersbazen. Als ware Danny Dyer hopen we op een herhaling daarvan. Een week later is het opnieuw raak als we Sheffield Wednesday v Leeds, Huddersfield v Wolves en Sunderland v Newcastle gaan bezoeken. Sunderland gaat de 90ste vinck van de 92 worden en dat tijdens zo’n geweldige derby. Ik heb er al zin in.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s