Doingthe116 update

We zijn gelukkig weer bezig. De hysterische deadlineday is weer voorbij en we kunnen ons eindelijk helemaal gaan richten op het voetbal. September is de maand dat iedereen nog voor de titel gaat en het optimisme nog overheerst. Om te vincken is het ook nog de perfecte maand, vooral als je zo’n heerlijke nazomer hebt als afgelopen jaar. Op DT116 gaan we ook een mooie maand tegemoet, met veel verslagen en wat achtergrondverhalen.

Doing the 116

Eindelijk heb ik weer gevinckt. Het wachten was bijna niet meer te harden, maar na meer dan vier maanden ben ik weer in Engeland geweest. Het was een toptrip, met drie heerlijke potten, een P-P (dat hoort erbij) en een saaie wedstrijd. Volgens de planning zullen alle vier de verhalen online komen deze maand, dus F5 maar vaak als je graag reisverslagen leest.

Blogging FC

Er komen flink wat verslagen aan, dus wat minder andere stukken. Gelukkig komen de vaste rubrieken, zoals de woensdagfoto, de video van de week (volgend weekend een heel mooie), Sevco in Third, The Road to Wembley en AFC Nicknames, gewoon weer langs. Verder zal er aandacht besteed worden aan Goodison Park, dat morgen 120 jaar bestaat, en Tottenham dat een paar dagen later 130 jaar wordt. Verder beschouwen we voor op de Ierse Vincktrip en hoop ik weer een Happy Hour te schrijven.

Naar het beloofde land

Waar afgelopen Vincktrip er al helemaal anders uitzag dan gepland, gaat ook de hele Ierse Vincktrip op de schop. Twee van de drie wedstrijden zijn verschoven, waardoor Sligo Rovers en Ballimanard United nu niet gevinckt gaan worden. Maar niet getreurd, want we hebben vervanging gevonden. We starten op vrijdagavond in Noord-Ierland met de pot Ballymena United v Glentoran. Op zaterdag rijden we iets naar het noorden om Coleraine v Dungannon Swifts te vincken. Na die wedstrijd is het een stukje rijden naar Ballybofey om Finn Harps v Waterford United mee te pakken. Drie nieuwe clubs, ik heb er alweer zin in.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s