Doingthe116 update

Deze maand gaat het Engelse voetbal eindelijk weer beginnen. Het was weer een helse periode van wachten, maar bijna rolt het balletje weer. In Schotland zijn ze zelfs al begonnen, want afgelopen weekend waren er wedstrijd voor de Challenge Cup. Dit jaar voor mij geen weekje Engeland. Ik moet wat op de centjes letten, dus dit jaar maar even niet. Daarvoor in de plaats een lang weekend met alleen maar non-League. Helaas pas aan het eind van de maand, want ik kan bijna niet meer wachten.

Doing the 116

Afgelopen maand heb ik mijn laatste verslag op de moedersite geplaatst. Doordat ik pas eind augustus ga vincken, is de kans groot dat er komende maand geen verslag meer bijkomt. Heel misschien die van Romford v Waltham Forest, de eerste pot, maar reken nergens op. Gelukkig staan er nog volop oude verslagen op, scroll maar eens langs de grote vincklijst.

Blogging FC

De focus lag de afgelopen maand op Schotland en zal daar voorlopig ook op blijven. Het gaat een geweldig seizoen daar worden met al die derby’s en de perikelen rondom Rangers. Komende maand kun je artikelen verwachten over de Dundee derby, Berwick Rangers v Rangers, het laatste seizoen van Worcester City op St. George’s Lane, de eerste twee wedstrijden van mijn ‘Road to Wembley’, een terugblik op twintig jaar League of Wales en de MDV derby.

Naar het beloofde land

Zoals gezegd, ditmaal geen mooie vinckweek. Vorig jaar was geweldig met die twaalf wedstrijden in tien dagen, maar helaas zat het er dit jaar niet in. Daarvoor in de plaats vier dagen non-League rondom Summer Bank Holiday. Het programma belooft veel, met drie dagen FA Cup wedstrijden en uiteindelijk een double op de maandag. We beginnen met Romford v Walham Forest (gespeeld bij Thurrock), gevolgd door Stamford tegen de winnaar van St. Andrew’s v Borrowash Victoria, om daarna op zondag naar Northwich Victoria v Curzon Ashton te gaan. Die laatste pot wordt gespeeld bij Stafford Rangers. Maandag zouden we met Newport County v Hereford United op het geile Rodney Parade het klapstuk hebben, maar helaas is die naar dinsdagavond gezet. In plaats daarvan doen we op maandag een dubbel, met Dorking om elf uur en Whitstable Town om drie uur. Bring it on!

Advertenties

3 Reacties op “Doingthe116 update

  1. William van Holsteijn

    Dat ga je krijgen als je ook in een SUV wilt rijden….!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s