Guus de Jong vs. Doingthe116 II

Helaas, ik kon er niet onderuit komen. Ik heb moeten betalen aan de advocaten van Guus de Jong. Een gang naar de rechter werd me door alle juridische mensen met wie ik contact heb gehad afgeraden. Het is een schikking geworden, waarbij ik niets over het bedrag kwijt kan/mag. Het blijft klote dit, maar we moeten weer verder. Ik heb het bedrag overgeschreven en gek genoeg voelt het als een opluchting. Dagen heeft het me toch wel bezig gehouden over welke stappen ik moest ondernemen en wat ik er tegen kon doen. Die stress is nu weg en ik kan me weer op het Britse voetbal gaan richten. Zal tijd worden ook, want van die knock-out fase op het EK worden we niet echt vrolijk. Ik hoorde al van veel mensen dat ze me financieel een steuntje in de rug willen geven. Hartverwarmend om te horen en het geeft aan dat de Nederlandse blogwereld niet eens zo slecht is. Mocht iemand wat centen over willen maken, dan is het nummer van het Noodfonds 6434154 t.n.v. J.L.C. van de Wier in Tilburg. Ik ben blij met iedere cent 😉

Advertenties

20 Reacties op “Guus de Jong vs. Doingthe116 II

 1. Pingback: Noodfonds voor Doingthe116. Vinger voor Guus de Jong! | FootballCulture

 2. Joris – mijn steun heb je, als trouw lezer. Vervelend gezeur dit… Enneh, misschien even een PayPal donatie knopje op je site zetten of zo? Gaat het misschien sneller… Engels paginaatje erbij? http://wordpress.org/extend/plugins/paypal-donations/

 3. Een kleine bijdrage geleverd, heb helaas zelf ook niet veel geld (student) maar als meer dat doen scheelt het toch weer iets voor Joris.

 4. Hee Joris,

  Mij/ons is hetzelfde overkomen. Anderhalf jaar terug. Ook gezwicht, ook betaald. Gedeelde smart is halve smart? Succes en nu weer focus op de inhoud!

 5. Pingback: Doing the 116 opgejaagd met dikke claim

 6. Vanuit de In de Hekken redactie zijn er al twee donaties gedaan en ik zal spoedig volgen. Ik hoop dat je genoeg binnenhaalt om die ouwe viespeuk te betalen. Met een beetje mazzel hou je nog wat over en kan je nog een keer de zee over. Denk dat iedereen je dat wel gunt!

  Groet,
  Martijn (Alkmaarse Topboy ;-))

 7. Dit is waanzin ten top! Heb daarom ook een bijdrage gedoneerd en hoop dat nog vele donaties van je fans volgen.
  Groeten, CUFC

 8. Ook een bijdrage geleverd…succes man

 9. William van Holsteijn

  Ik heb ook een bijdrage overgemaakt, ik hoop dat alles bij elkaar Joris er idd genoeg aan heeft!
  Volgens mij kan je dit toch wel met ons delen, zonder het bedrag te noemen wat jij heb moeten betalen?

 10. Mijn bijdrage is onderweg

 11. Voetbalsupporters versus de vercommercialisering, een treffender voorbeeld is er niet. Verwerpelijke figuren als deze man zul je helaas altijd houden. Succes ermee en hopelijk word je door al deze bijdragen wat rijker !

 12. William van Holsteijn

  Joris, geef aan of je genoeg hebt zonder bedragen te noemen wat je hebt moeten betalen! Kom je nog iets tekort laat het ons weten, uit de reacties distilleer ik genoeg support om je schadeloos te stellen, maar dit initiatief ligt wél bij jou!

 13. Joris, geld is onderweg en laat inderdaad even weten wat de tussenstand is.

 14. Allen die gedoneerd hebben hartstikke bedankt. Ik kom binnenkort met een derde deel van Guus de Jong vs. Doingthe116 over de donaties en dan is deze vervelende saga voor mij afgesloten.

 15. Pingback: Stadiongebod laat zijn gezicht zien op Facebook « Stadiongebod

 16. Hallo Joris,
  Wij kennen elkaar niet,maar ik volg je blog al een jaar intensief en lees net je verhaal over Guus de Jong.Wat een vervelend verhaal..Ook ik vind dit zeer vervelend voor je,dus heb ook een donatie gedaan,omdat ik deze site nog graag heel lang wil volgen.
  ga zo door en laat je niet kisten.
  groeten Hielke Jansen uit Halle(gld)

  • Hoi Hielke,

   Bedankt daarvoor. Ben echt verbaasd hoeveel, voor mij onbekende, mensen geld in het ‘noodfonds’ hebben gestort. Ga er morgen een stukje over plaatsen en dan is het over met berichten over deze zakkenvuller. Vandaag heeft hij weer een fansite aangeklaagd.

 17. Hallo Joris,

  Afgelopen week is mijn vader door dezen lijkenpikker “beroofd”. Het is walgelijk dat zo’n ouwe gek van 78 mensen met een passie het leven zuur maken!

  Deze man zou moeten boeten voor het leed dat hij anderen aan doet! Feyenoorders hebben al eerder aangekondigd hem te gaan opzoeken. (Ik vind…) helaas is dit tot nu toe nog niet gedaan!!!

  Het wordt tijd dat gedupeerden en steun-en-toeverlaten zich samen inzetten tegen de meest walgelijke “fotograaf” van Nederland!!!

 18. Ik heb vorige week ook een brief gekregen van i-ee, de advocaten van Guus de Jong. Ik had ook een fotootje uit 1965 gebruikt, als ava bij een internetprofiel op een forum. Zes postings mee gedaan in maart 2010. Schande natuurlijk, claim van twee maal € 255,-. Hoogstaand beroep, advocaat. Dit is nog erger dan oom agent met een flitsapparaat.

 19. Vervelend om te horen dat hij mensen nog steeds blijft lastigvallen. En inderdaad, dat is een heel eerzaam beroep. Op haar website profileert ze zich als iemand die met cum laude is afgestudeerd, maar als je op deze manier je geld moet verdienen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s