De Woensdagfoto: Goodrich Sports Ground

(klikken voor vergroting)

Advertenties

4 Reacties op “De Woensdagfoto: Goodrich Sports Ground

 1. SC Oosterzele!! Hadden een quasi exact uitziende tijdelijke tribune gezet voor een tijdje toen de club onverwachts in 4e afdeling terechtkwam. Alleen was het bij hen niet in leuke kleurtjes geschilderd (maar begrijpelijk gezien het slechts een tijdelijke tribune was)

  Dit soort originaliteiten maken groundhoppen op amateurniveau zo leuk. Wie beweert dat op het allerlaagste niveau niets te zien is dan grasvelden met twee doelen, besteedt te weinig aandacht aan detail. Zelfs in het allerlaagste niveau kan je wel wat charmants zien aan elke ground, of aan de omgeving. Uitzonderingen zijn er altijd maar de meeste amateurgrounds, tot het allerlaagste niveau aan toe, zijn echt wel leuk.

 2. Briljant! Moest ook gelijk even aan de mobiele VIP-tribune van Essevee denken 😉 http://www.footballculture.com/wp-content/uploads/2011/09/businessseat-zultewaregem.jpg

 3. Jeps van die mobiele tribunes zijn geen uitzondering. Die in Oosterzele waar ik het over had (we spreken over eind jaren 90) was een vrachtwagen die ze half uit elkaar hadden gehaald en stoeltjes in gezet hadden. In Tsjechië heb ik een mobiele tribune gezien die leek op iets als een vreemde bouwsteiger.

  An sich is zo een mobiele tribune niet uitzonderlijk ; het is de kleurencombinatie die het hem doet op deze woensdagfoto. Met een leuk laagje verf kan je zelfs met weinige moeite een tijdelijke tribune heel kleurrijk en leuk doen ogen. Dat kleine dakje voor tegen de regen is ook erg charmant. Ze maakten daar in elk geval werk van om het toch leuk te doen ogen 🙂 Zulke ontdekkingen en creatief-met-problemen-omspringen maken van amateurvoetbal zo leuk om te groundhoppen. Dit heeft in feite meer charme dan die grote stadions die allen zo op elkaar lijken.

  In welk niveau speelt Goodrich eigenlijk?

  • West Midlands League, dat is het tiende niveau. Het is alleen de vraag of de club blijft bestaan, want de fabriek die naast ze ligt gaat uitbreiden en dat gaat waarschijnlijk ten koste van het veld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s