Doingthe116 update

De kortste maand van het jaar is ook weer ten einde. Het was een mooie maand met de financiële problemen bij Rangers en een toptrip naar Sheffield. Daarnaast werd DT116 ook nog eens genoemd in een column van Sjoerd Mossou. Een mooie maand om op terug te kijken, maar nu is het tijd om vooruit te kijken naar maart.

Doing the 116

Afgelopen maand heb ik de verslagen van de geweldige jaarwisselingtrip geplaatst. Het was genieten bij Tranmere, Barnsley, Grimsby en Carlisle. Een week later ben ik weer een langere periode gegaan en heb ik Dundee, Forfar en Peterhead gevinckt. Eveneens een heel geslaagde trip. Ik hoop ze alle drie in maart online te krijgen. Ook hoop ik het verslag van Charlton v Sheffield United online te gooien. Gresley en de Steel City derby zullen pas in april klaar zijn.

Blogging FC

Er staan weer wat verhalen op rol voor komende maand. Buiten de vaste onderdelen, de woensdagfoto, de preview en video van de week, kunnen jullie ook verhalen over de League Cup finale van 1972, Hitchin Town, de Forfar Bridie en de eerste FA Cup finale verwachten. Uiteraard komt er ook weer een nieuwe AFC Nicknames.

Naar het beloofde land

De komende tijd moet ik stage gaan lopen, dus even wat minder trips naar Engeland. Zo staat er komende maand maar een tripje op het programma; de zogenaamde Pheonixtrip waarbij we een club sponsoren. Ditmaal is dat Hitchin Town en gaan we die thuis zien tegen Swindon Supermarine. Het is de vijfde Pheonixclub en nog nooit zagen we de thuisclub winnen. Misschien dit keer wel?

Advertenties

Een Reactie op “Doingthe116 update

  1. William van Holsteijn

    Joris, een vraagje; zou jij je mailbox even willen raadplegen?

    Bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s