Best Wishes from DT116

De kerstdagen staan weer voor de deur, dus tijd voor de kerst- en nieuwjaarsgroeten. Dit jaar gelukkig geen witte Kerst en een tsnumani aan P-P’s. We moeten het daarom doen met de bovenstaand foto. Overigens ging die wedstrijd gewoon door. Logisch ook, want het was een paar uur voor een kwartfinale in de FA Cup tussen Bolton en Wolves en dan laat je je natuurlijk niet tegenhouden door een beetje sneeuw. Terreinknecht Fred Eckersley schepte het strafschopgebied schoon en gaan maar. Mooie tijden. Die wens ik ook iedereen toe voor de komende dagen en natuurlijk in het nieuwe jaar. Gelukkig doen ze in ons geliefde voetballand niet aan flauwekul zoals de winterstop, dus dat wordt genieten de komende dagen. Have fun!

Advertenties

3 Reacties op “Best Wishes from DT116

  1. Vrijdag 6 Januari 19:30 Leonidas Rotterdam-Cliftonville FC,nieuwjaarswedstrijd,Erasmuspad 9 Rotterdam Schiebroek.Mocht de locatie veranderen geef ik het tijdig door. Prettige festdagen.

    Hans Verhart.

  2. Uiteraard alle DT116 fans ook fijne feestdagen en een sportief 2012 toegewenst. Mochten er nog mensen geïnteresseerd zijn in de foto’s van Brighton-Burnley en Pompey-Saints van afgelopen weekend, check dan deze link: http://www.adofans.nl/article/08920/ADOfans_visit__Brighton-Burnley_en_Portsmouth-Southampton.htm

    Groeten, Stephan

  3. Ben atheist maar voor zij die er aan meedoen wel een prettig kerstfeest (of hanukkah) gewenst en uiteraard een voorspoedig 2012!

    PS: ik haat winterstops. Gelukkig speelt Catalonië tegen Tunesië deze week, hoewel meer een politieke bedoening dan een sportwedstrijd is het beter dan niets. Voorts hopen dat de irish pub een paar leuke Britse potten uitzendt. Als iemand de kalender van ESPN, Sky of Setanta heeft, laat de link maar weten 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s