Intro Maidenhead United v Aldershot Town

“I wanna go home, I wanna go home, This is the worst trip, I’ve ever been on” oftewel weer een P-P.

Advertenties

6 Reacties op “Intro Maidenhead United v Aldershot Town

 1. Dat is echt balen. En dan net die verzekering afgesloten (een geluk bij een ongeluk), je zou haast achterdochtig en bijgelovig worden bij zoveel ongunstig toeval op een dag tijd. Ik ben heel sceptisch tegenover wat niet bewezen kan worden en zou het als een enorme pechdag omschrijven, doch veel voetbalfans zouden voor minder bijgelovig worden. Een hamburgertent is wel de meest trieste plek waar je kan eindigen op een vincktocht 😦

  Toch niet laten afschrikken door die pech, en gewoon uitkijken naar de volgende tocht. Tijdens je weektrip ging alles heel goed en zat alles heel erg mee, in Ierland heb je geen PP gehad ondanks de wateroverlast, … Dus volgende keer zit het misschien weer allemaal reuze mee. Het groundhoppen is en blijft een heel mooie hobby, laat je niet afschrikken door een pechdag (of zelfs meerdere pechdagen).

 2. Inderdaad balen voor jullie.
  Zekf gisteren een mooie dag gehad in (en om) Luik. Met de trein naar Luik, en toen een taxi naar Herstal. Als Wageninger zeer indrukwekkend om te zien. In de donkere catacomben wel in een put gestapt en bijna alles afgescheurd. Toen met een Waalse snorder naar Buraufosse. Ook mooi. Wedstrijd Tilleur tegen Vyle Theroul 2-2 was ook nog zeer de moeite waard.
  Ga zeker nog een keer die kant op. Groeten uit Wageningen.

 3. Seraing is in die regio zeker een bezoek waard, alsook Verviers en (hoewel een modern stadion toch aardig) Eupen. Puur landschapsgewijs is de grensregio tussen de provincies Luxemburg en Luik heel fraai, die stadionnetjes op zich stellen niets voor maar liggen vaak op een heuvel met heel fraaie uitzichten. Een wereld van verschil met de industrie in en rond Luik en de nog zwaarder industrie en mijnterrils in de Borinage streek. Indien je van grauw en oude fabrieken etc houdt is de regio Charleroi-Dour-La Louvière een must voor je.

  Back on-topic: in feite moet je gewoon hopen dat Maidenhead de replay wint. In dat geval kan je er alsnog naartoe met een vol stadion erbij, want de loting zal dan tegen allicht een nog groter club dan Aldershot zijn. Die X jaar en 1 dag is een statistiekje, maar waar het echt om gaat is toch vooral het stadion ; stel dat Maidenhead die replay wint zit het de volgende ronde weer vol en spelen ze misschien tegen een leagueclub met een lange traditie.

  Laat je niet afschrikken door een enkele pechdag ; postzegels verzamelen is een veiliger hobby maar het is ook heel erg saai (met alle respect voor de filatelisten) ; als groundhopper maak je heel wat mee en kom je op plaatsen waar je anders nooit zou komen. Ik blijf het, ondanks occasionele ongemakken, nog altijd een prachtige hobby vinden en doe het na zo’n 14 jaar nog altijd graag. Een occasionele tegenslag weegt niet op tegen al het moois dat je als groundhopper onderweg tegenkomt en beleeft.

 4. Joris er is een filmpje opgedoken op internet van de terugreis van je mislukte trip met je belgische mede-vincker 😀 http://www.dumpert.nl/mediabase/1827061/ff64e16f/dronken_belg_achter_het_stuur.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s