De Woensdagfoto: Dundee-fans op weg naar Brussel (1963)

Advertenties

3 Reacties op “De Woensdagfoto: Dundee-fans op weg naar Brussel (1963)

  1. Deze pot waren overigens in de kwartfinale van de Europa Cup I. Dundee zou met 1-4 winnen in Brussel en daarna ook met 2-1 in eigen huis. In de halve finale verloren ze van AC Milan, dat ook de beker zou winnen.

  2. Mooi hoe ze Anderlecht een hak zetten, jammer dat die club wat is weggezakt (Dundee bedoel ik dan) want zowel de stad als de club hebben toch een zekere aantrekkingskracht bij me. Twee stadions in eenzelfde straat, dan kan het al niet echt meer foutlopen voor de groundhoppende toerist. Zou mooi zijn als er nog eens een Dundee derby komt, een kortere reisafstand voor een uitwedstrijd moet zowat ondenkbaar zijn.

    Overigens toont dit ook weer aan hoe erg het gecommercialiseer van het voetbal is doorgezet. Tegenwoordig hebben zelfs relatief matige teams soms een eigen vliegtuig voor naar uitwedstrijden te vliegen, of deals met luchtvaartmaatschappijen voor eigen charters in te zetten.

    • Ik heb ook wel iets met Dundee. Zowel de stad als beide clubs intrigeren me. De Dundee derby staat dan ook heel hoog op het virtuele verlanglijstje. Misschien wel bovenaan, maar aangezien Dundee nu onderaan staat in de First Division, zal die er niet vlug van komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s